Parfait de ciocolata cu menta

de Bunica in Dulciuri, 22 Mai 2016 | 1014 vizualizari

 

Un parfait cremos și delicios.

 

INGREDIENTE

  • 200 ml. frișcă lichidă
  • 300 g. smântână cu 30 % grăsime
  • 200 g. zahăr
  • 3 gălbenușuri+1 ou întreg
  • 3 linguri lapte
  • 200 g. ciocolată cu mentă(2 tablete)
  • 200 ml. frișcă lichidă
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfait de ciocolata cu menta:

Gălbenușurile + oul întreg, zahărul, laptele se pun intr-o cratiță.


Se amestecă până la încorporare si se fierb la foc mic sau la bain marie până la obținerea unei creme de consistența unei smântâni .


Pune pe foc frișca lichidă și o aduci pâna la punctul de fierbere.


Adaugă ciocolata cu mentă ruptă în bucăți.


Amestecă până la omogenizarea ciocolatei.


Mixează smântâna până obții o frișcă fermă.


Omogenizează toate compozitiile.


Pune compoziția într-un vas și dă la congelator pentru câteva ore.


 

TIPS-URI

1

Poti folosi ciocolata cu aroma preferată.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait de ciocolata cu menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

AndrutzaP 1

23.05.2016, 09:20

Super bun Buniiiii!!

Rocsi 1

23.05.2016, 21:05

Auuu, ce minunatie de combinatie!

merisor 1

24.05.2016, 07:14

Buniiiii, ce bu la tine acolo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulețe cu scorțișoară