Parfait de zmeura cu alune

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 28 Iul 2011 | 2956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g zmeura
  • 300 g iaurt
  • 350 ml frisca
  • 150 g zahar
  • 50 ml lapte
  • Alune
  • Coacaze rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfait de zmeura cu alune:

Intr-un blender se pune zmeura si se paseaza, apoi se adauga iaurtul si laptele si se continuua amestecarea. Amestecul obtinut se trece printr-o sita deasa pentru a inlatura semintele. In amestecul de zmeura cu iaurt se pune zaharul si se amesteca cu un tel pana se topeste.


Frisca se bate spuma tare si se adauga treptat amestecul anterior. Spuma obtinuta se pune intr-o tava de chec tapetata cu folie alimentara. Alunele si afinele (puteti pune si zmeura) se pun si ele dupa ce puneti jumatate din spuma.


Tava se introduce in congelatos pentru 3-4 ore. Dupa acest timp se poate servii. Se decoreaza cu fructe proaspete sau congelate si se serveste rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait de zmeura cu alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

29.07.2011, 11:05

yami,yami,delicios

adry88 1

05.08.2011, 12:12

delicios

ionela2682 1

06.08.2011, 13:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de zmeura