Parjoale ministeriale

de Miha in Pui, 24 Sep 2009 | 16482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri pline cu amidon
  • 1 varf de cutit cu bicarbonat
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale ministeriale:

Pieptul de pui il taiem cubulete.


Oul il batem bine impreuna cu condimentele.Adaugam smantana si amidonul.


In acest amestec punem cubuletele de carne si omogenizam. Lasam putin la frigider,10-15 minute.


Din acest amestec se ia cate o lingura si se pune in tigaia cu ulei bine incins.Se prajesc pe ambele parti si se scot pe hartie absorbanta.


Se servesc calde,cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale ministeriale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

gaby_duceag 1

05.11.2009, 19:35

@Swanheart.exact asa face si al meu.si chiar daca e pilaf cu pui,tot mai pune si salam.ehee,io n-am ce gati spanac,dovleac,praz ..ca pap numa' eu.chiar imi amintesc intr-o seara ca eu aveam in fata clatite banatene si sotul avea carnacior cu ochiuri si branza .si-au aparut copii care-au zis in cor:vrem de la tata!

sorin 1

19.11.2009, 23:31

Executat. A iesit excelent (si aspectuos, daca "lucrezi" grijuliu). Are inca o mare calitate, fata de alte moduri de a prepara pieptul de pasare; pieptul de pasare, fript sau facut pane, este excelent atata vreme cat este proaspat - dupa 1-2 h devine uscat si-si pierde din "farmec". Pregatit in modul propus de Miha ramane fraged si apetisant chiar si a 2-a zi (nu stiu care este explicatia)
Sorin

Miha 1

19.11.2009, 23:51

Sorin, ma bucur tare mult ca v-au placut. Cred ca "de vina" sunt bicarbinatul si amidonul.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficat de pui prajit la tigaie
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui umplut, cu garnitura de cus-cus

de RODIMUR 7

ieri la 22:08

Cornulete din albusuri

de oanapl 6

ieri la 21:59

Saratele cu sos pesto si cascaval

de oanapl 6

ieri la 21:20

Prajitura de post cu dovleac

de Lau 9

ieri la 21:12

Mancare de cartofi

de Bunica 7

ieri la 18:43

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu