Parjoale rusesti - Kotlietky

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 15 Iun 2018 | 4524 vizualizari

 

Astazi va prezint o reteta ruseasca familiala si asemanatoare daca nu chiar identica cu reteta noastra.de parjoale moldovenesti.
 O reteta pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018 :)
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/06/parjoale-rusesti-kotlietky.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g de carne de vita tocata (sau combinatie porc -vita)
  • 1 ceapa
  • patrunjel, marar
  • 2 felii de paine alba
  • lapte
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • ulei
  • sare, piper, pesmet fin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale rusesti - Kotlietky:

 Puneti la inmuiat paine intr-un pic de lapte.

Mixati ceapa curatata si taiata, cu usturoiul, patrunjel si marar dupa gust, 

Intr-un castron amestecati carnea tocata cu oul intreg si legumele mixate.

Puneti sare si piper.

Intr-o farfurie intinsa varsati un pic de pesmet fin.

Formati parjoalele cu mainile trecute in  apa rece.

Le-am facut rotunde de 5 cm.

Le treceti prin pesmetul fin pe toate partile.

Incalziti intr-o tigaie cateva linguri de ulei.

Puneti parjoalele si prajiti-le la foc potrivit pe ambele parti.

Colorati-le frumos si depuneti-le pe o hartie absorbanta.

Se pot reincalzi la cuptor la 80 °- 100° C.

Serviti-le dupa dorinta cu piureu, salata de cartofi, salata verde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale rusesti - Kotlietky" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piftelute din piept de curcan si carnati proaspeti