Pasat

de ralu_ca in Mancaruri de post, 7 Iun 2013 | 10063 vizualizari

 

ceva simplu si cu gust de ...copilarie

 

INGREDIENTE

  • 500 g pasat
  • sare
  • 1 cana zahar
  • 4 cepe
  • putin ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasat:

Pentru inceput spalam pasatul foarte bine, apoi in cratita adaugam apa ( atat cat sa-l acopere ) si se lasa la fiert, approximativ 1/2 ora (atat cat consideram ca el s-a fiert). Intre timp ceapa o tocam, apoi o prajim in putin ulei. Cand pasatul este aproape gata, adaugam zaharul ( daca doriti si mai dulce, cantitatea va apartine ), iar la final turnam ceapa prajita si amestecam pana se omogenizeaza.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate servi si rece si cald

2

pastul este acel porumb macinat mai mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Lavinia 1

07.06.2013, 22:46

Cu siguranta este delicios si asa

mena29 1

08.06.2013, 08:24

_Alina_ 1

08.06.2013, 08:58

Chiar n-am mai mancat din copilarie. La noi se facea dulce.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu pasat in vas roman-post