Sarmale de post (cu pasat si ciuperci)

de amalia01 in Mancaruri de post, 16 Mar 2017 | 1885 vizualizari

 

Postul este pentru mine un moment de descoperire, chiar si in bucatarie.
  Zilele acestea am pregatit sarmale. Am combinat reteta bunicii, cu pasat, cu ideea mea- cu ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba mare
  • 100 ml ulei
  • 250 g pasat
  • 400 g ciuperci
  • 2 lg pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • 1 varza murata
  • 500 ml apa
Portii: 16
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post (cu pasat si ciuperci):

Varza o lasi 1 ora in apa rece, dupa care o speli bine si ii desfaci frunzele.


Cureti ceapa, o speli sub jet de apa rece si o tai marunt.


Ciupercile la scurgi de zeama si le tai marunt.


Pasatul il speli in apa rece.


Pentru inceput, pui ceapa sa se caleasca 5 minute in ulei. Adaugi pasatul, ciupercile si pasta de ardei, dupa care condimentezi dupa gust.


Infasori sarmalele si le asezi in oala, pe fundul careia ai tocat varza.


Acoperi cu cateva frunze de varza intregi, adaugi apa si lasi sa fiarba la foc mic, cca. 2 ore.


Servesti imediat cu ardei iute.

TIPS-URI

1

post

2

ciuperci

3

pasat

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post (cu pasat si ciuperci)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dantes 1

17.03.2017, 09:59

Bune!

Rahela Velicu 1

17.03.2017, 10:12

Gherca Daniela 1

17.03.2017, 16:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez si ciuperci