Pasca cu branza

de Catalinaflorea in Dulciuri, 13 Apr 2015 | 400 vizualizari

 

Ingredientele sunt pentru 2 pasti mici sau o pasca mare, mare.Foarte branzoasa.

 

INGREDIENTE

  • Umplutura:
  • 1400 g branza dulce
  • 6 oua
  • 100 g zahar
  • coaja de la 3 portocale si 2 lamaii
  • 3 linguri de faina
  • 200 g stafide inmuiate in apa calduta
  • Crusta(aluat):
  • 250 g faina
  • 100 g ulei sau unt topit
  • 100 g zahar
  • praf de copt
  • 2 oua
  • coaja de portocala
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza:

Umplutura:

Branza se mixeaza cu zaharul si coaja de le fructe. Albusurile se bat spuma tare apoi se adauga peste branza si se pun pe rand toate galbenusurile. Se amesteca bine si se adauga stafidele apoi faina in ploaie.

Crusta:

Se bat ouale cu zaharul pana se topeste;se adauga uleiul apoi faina amestecata cu praful de copt si coaja de portocala.S-ar putea sa mai fie nevoie de faina.

Se pastreaza o parte mica din aluat pentru partea de sus;celalalt se intinde cu mana in tava,se adauga peste umplutura.

Se intinde o foaie se taie bucatele cu cuitul sau rola decorativa si se intinde deasupra.

Se da la cuptor la 180 de grade pentru o ora sau mai mult daca aveti tava mare sau 45-50 minute pentru tava mica.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

13.04.2015, 18:44

Geanina87 1

14.04.2015, 19:26

Rocsi 1

14.04.2015, 19:54

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!