Pasca cu branza dulce si smantana fara aluat

de RuxyRux in Dulciuri, 2 Mai 2016 | 1262 vizualizari

 

Minunatie! Paste binecuvantat va doresc! 
"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza dulce
  • 100 gr amidon
  • 50 gr. gris
  • 5 oua
  • 5 linguri smantana grasa
  • 100 gr. unt gras( 85%)
  • esenta de rom
  • vanilie
  • un praf de sare
  • coaja razuita de lamaie( sau portocala, ce doriti)
  • stafide ( optional)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza dulce si smantana fara aluat:

Albusurile se bat spuma cu praful de sare, apoi ca pentru bezea cu zaharul si vanilia.


Untul se topeste la foc mic, se lasa deoparte.


Branza dulce se mixeaza cu galbenusurile, apoi se adauga smantana lingura cu lingura, coaja de lamaie, romul, urmeaza faina si grisul, untul topit, stafidele ( daca doriti) si la final bezeaua de albus prin invaluire.


Forma se unge cu unt si se adauga compozitia si se coace o ora pe programul de patiserie.( probati cu scobitoarea, trebuie sa fie ferma in mijloc) Am pus pasca la rece pana in momentul in care am taiat-o.


Este delicioasa!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce si smantana fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

marcela1979 1

03.05.2016, 11:55

super buna

Rocsi 1

03.05.2016, 19:27

Ce imi place!

RuxyRux 1

04.05.2016, 23:51

Multumesc mult !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca si crema cu mascarpone