Pasca cu branza dulce si smantana fara aluat

de RuxyRux in Dulciuri, 2 Mai 2016 | 893 vizualizari

 

Minunatie! Paste binecuvantat va doresc! 
"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza dulce
  • 100 gr amidon
  • 50 gr. gris
  • 5 oua
  • 5 linguri smantana grasa
  • 100 gr. unt gras( 85%)
  • esenta de rom
  • vanilie
  • un praf de sare
  • coaja razuita de lamaie( sau portocala, ce doriti)
  • stafide ( optional)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza dulce si smantana fara aluat:

Albusurile se bat spuma cu praful de sare, apoi ca pentru bezea cu zaharul si vanilia.


Untul se topeste la foc mic, se lasa deoparte.


Branza dulce se mixeaza cu galbenusurile, apoi se adauga smantana lingura cu lingura, coaja de lamaie, romul, urmeaza faina si grisul, untul topit, stafidele ( daca doriti) si la final bezeaua de albus prin invaluire.


Forma se unge cu unt si se adauga compozitia si se coace o ora pe programul de patiserie.( probati cu scobitoarea, trebuie sa fie ferma in mijloc) Am pus pasca la rece pana in momentul in care am taiat-o.


Este delicioasa!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce si smantana fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

marcela1979 1

03.05.2016, 11:55

super buna

Rocsi 1

03.05.2016, 19:27

Ce imi place!

RuxyRux 1

04.05.2016, 23:51

Multumesc mult !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza fara aluat