Panna cotta cu cafea si ciocolata

de Julie in Dulciuri, 21 Aug 2011 | 5978 vizualizari

 

Panna cotta cu cafea si ciocolata, dupa o idee delicioasa preluata de la Madi Marin ;)

 

INGREDIENTE

  • 100 ml lapte,
  • 100 ml frisca lichida,
  • 100 ml cafea preparata,
  •  150 g ciocolata, 
  • 10 g gelatina,
  • esenta de rom.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu cafea si ciocolata:

Intr-un vas, se amesteca laptele, cafeaua si frisca lichida. Se pune vasul pe foc si se lasa sa dea un clocot. Se adauga ciocolata maruntita si se amesteca pana se dizolva complet. Se adauga esenta de rom si gelatina, inmuiata inainte in 50 ml apa si dizolvata pe baie de aburi. Amestecul se strecoara si se pune in cupe.

Panna cotta cu cafea si ciocolata se serveste dupa ce a stat cel putin 2 ore la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu cafea si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu jeleu de portocale