Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Odata cu cozonacul am realizat si pasca...super buna!
Aluatul a fost framantat si pus la crescut si intre timp m-am ocupat de umplutrura.
Ouale le-am frecat cu zaharul cateva minute, am adaugat branza de vaci scursa, grisul, stafidele (pe care nu am apucat sa le mai tin la inmuiat in rom), esenta de rom si coaja de lamaie. Am amestecat totul si am dat deoparte.
Dupa ce a crescut aluatul, am luat o bucatica si am asezat-o in forma de tort tapetata cu hartie de copt. Apoi am luat bucatele de aluat pe care le -am lipit pe marginea formei. Am pus umplutura de branza, apoi am asezat deasupra o impletitura din 2 snururi de aluat. In mujloc am facut o cruce si am lasat vreo 20 de minute sa creasca. Dupa ce a crescut, am uns cu ou si am presarat putin zahar vanilat.
Am lasat la cuptor cca 50 minute.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola