Pasca cu branza dulce si stafide

de claudiaO in Prajituri, 24 Apr 2014 | 1739 vizualizari

 

Odata cu cozonacul am realizat si pasca...super buna!

 

INGREDIENTE

Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza dulce si stafide:

Aluatul a fost framantat si pus la crescut si intre timp m-am ocupat de umplutrura.


Ouale le-am frecat cu zaharul cateva minute, am adaugat branza de vaci scursa, grisul, stafidele (pe care nu am apucat sa le mai tin la inmuiat in rom), esenta de rom si coaja de lamaie. Am amestecat totul si am dat deoparte.


Dupa ce a crescut aluatul, am luat o bucatica si am asezat-o in forma de tort tapetata cu hartie de copt. Apoi am luat bucatele de aluat pe care le -am lipit pe marginea formei. Am pus umplutura de branza, apoi am asezat deasupra o impletitura din 2 snururi de aluat. In mujloc am facut o cruce si am lasat vreo 20 de minute sa creasca. Dupa ce a crescut, am uns cu ou si am presarat putin zahar vanilat.


Am lasat la cuptor cca 50 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

simonacallas 1

24.04.2014, 18:42

Satisfyyourcravings 1

24.04.2014, 18:53

Buna!

Rocsi 1

24.04.2014, 20:16

O bunatate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6412 puncte

mihaelar63

6404 puncte

Constelatialeu

6275 puncte

Panacris

6179 puncte

Ancutsa

5290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Floare impletita cu nuca