Pasca cu branza dulce si stafide

de claudiaO in Prajituri, 24 Apr 2014 | 2570 vizualizari

 

Odata cu cozonacul am realizat si pasca...super buna!

 

INGREDIENTE

Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza dulce si stafide:

Aluatul a fost framantat si pus la crescut si intre timp m-am ocupat de umplutrura.

Ouale le-am frecat cu zaharul cateva minute, am adaugat branza de vaci scursa, grisul, stafidele (pe care nu am apucat sa le mai tin la inmuiat in rom), esenta de rom si coaja de lamaie. Am amestecat totul si am dat deoparte.

Dupa ce a crescut aluatul, am luat o bucatica si am asezat-o in forma de tort tapetata cu hartie de copt. Apoi am luat bucatele de aluat pe care le -am lipit pe marginea formei. Am pus umplutura de branza, apoi am asezat deasupra o impletitura din 2 snururi de aluat. In mujloc am facut o cruce si am lasat vreo 20 de minute sa creasca. Dupa ce a crescut, am uns cu ou si am presarat putin zahar vanilat.

Am lasat la cuptor cca 50 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce si stafide" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cozonac pascuta