Pasca cu branza dulce si stafide

de claudiaO in Prajituri, 24 Apr 2014 | 836 vizualizari

 

Odata cu cozonacul am realizat si pasca...super buna!

 

INGREDIENTE

Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza dulce si stafide:

Aluatul a fost framantat si pus la crescut si intre timp m-am ocupat de umplutrura.


Ouale le-am frecat cu zaharul cateva minute, am adaugat branza de vaci scursa, grisul, stafidele (pe care nu am apucat sa le mai tin la inmuiat in rom), esenta de rom si coaja de lamaie. Am amestecat totul si am dat deoparte.


Dupa ce a crescut aluatul, am luat o bucatica si am asezat-o in forma de tort tapetata cu hartie de copt. Apoi am luat bucatele de aluat pe care le -am lipit pe marginea formei. Am pus umplutura de branza, apoi am asezat deasupra o impletitura din 2 snururi de aluat. In mujloc am facut o cruce si am lasat vreo 20 de minute sa creasca. Dupa ce a crescut, am uns cu ou si am presarat putin zahar vanilat.


Am lasat la cuptor cca 50 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

simonacallas 1

24.04.2014, 18:42

Satisfyyourcravings 1

24.04.2014, 18:53

Buna!

Rocsi 1

24.04.2014, 20:16

O bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza dulce de vaci