Pasca cu branza dulce si stafide fara aluat

de Bya Ralu in Prajituri, 16 Apr 2012 | 6750 vizualizari

 

Am facut reteta lui Ela,dar in stilul meu!e minunata!mi-a placut super mult!sa o incercati cu incredere:)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci Dr. Qetker
  • 150 g smantana
  • 200g zahar
  • 100 g unt
  • 3 linguri faina
  • 6 oua
  • 1 plic intaritor pentru branza
  • 1 pliculet de zahar vanilat bourbon
  • zahar pudra
  • scortisoara
  • esente:lamaie,rom,vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza dulce si stafide fara aluat:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu un praf de sare, pana se fac spuma. Galbenusurile le frecam cu zaharul, pliculetul vanilat, esentele si untul moale (se pune la foc, se topeste si se lasa la racit, nu se adauga cald). Se adauga branza, smantana, intaritorul de branza, faina, spuma de albusuri si stafidele (se inmoaie intr-o esenta de rom cu 10 minute inainte).


Intr-un vas termorezistent se pune unt si se tapeteaza cu faina, dupa care adaugam compozitia si se lasa la foc mediu cca 1 ora. Se verifica cu o scobitoare(daca nu se lipeste cpmpozitia de bat e facuta).Se lasa la rece si se presara putina scortisoara si zaharul pudra!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce si stafide fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

24.03.2013, 16:41

vino da nu voi fi acasa)))))

sebirizescu 1

25.03.2013, 05:11

Bya Ralu 1

02.05.2013, 23:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasca poloneza