Pasca cu branza dulce si stafide fara aluat

de Bya Ralu in Prajituri, 16 Apr 2012 | 6305 vizualizari

 

Am facut reteta lui Ela,dar in stilul meu!e minunata!mi-a placut super mult!sa o incercati cu incredere:)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza de vaci Dr. Qetker
  • 150 g smantana
  • 200g zahar
  • 100 g unt
  • 3 linguri faina
  • 6 oua
  • 1 plic intaritor pentru branza
  • 1 pliculet de zahar vanilat bourbon
  • zahar pudra
  • scortisoara
  • esente:lamaie,rom,vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu branza dulce si stafide fara aluat:

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat cu un praf de sare, pana se fac spuma. Galbenusurile le frecam cu zaharul, pliculetul vanilat, esentele si untul moale (se pune la foc, se topeste si se lasa la racit, nu se adauga cald). Se adauga branza, smantana, intaritorul de branza, faina, spuma de albusuri si stafidele (se inmoaie intr-o esenta de rom cu 10 minute inainte).

Intr-un vas termorezistent se pune unt si se tapeteaza cu faina, dupa care adaugam compozitia si se lasa la foc mediu cca 1 ora. Se verifica cu o scobitoare(daca nu se lipeste cpmpozitia de bat e facuta).Se lasa la rece si se presara putina scortisoara si zaharul pudra!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce si stafide fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

24.03.2013, 16:41

vino da nu voi fi acasa)))))

sebirizescu 1

25.03.2013, 05:11

Bya Ralu 1

02.05.2013, 23:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!