Pasca cu visine si merisoare

de Bya Ralu in Dulciuri, 19 Apr 2014 | 1376 vizualizari

 

Reteta este luata de la laurici,am modificat eu putin dar e super buna!Multu de reteta>:D<
http://www.bucataras.ro/retete/pasca-cu-branza-dulce-si-visine-45809.html

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza de vaci
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 400 g faina
  • 50 g unt topit
  • 1 cana jumatate de lapte
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 200 g visine congelate
  • 30 g merisoare
  • coaja de portocala
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu visine si merisoare:

Faina se amesteca cu praful de copt si jumatate din cantitatea de zahar.


Cealalta jumatate de cantitate de zahar se amesteca cu ouale,esenta de vanilie,coaja de portocale,dupa care adaugam branza de vaci si merisoarele.


Peste faina se adauga untul topit,laptele si compozitia de branza,se amesteca bine pana se incorporeaza toate ingredientele.


O forma de silicon se unge cu unt ,se toarna compozitia,iar visinele se curata de samburi si se pun jumatati deasupra.


Se da la cuptor la foc mediu pentru 45-60 minute.


Se pudreaza cu zahar pudra

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit o forma de silicon trandafir si o forma mai micuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu visine si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

laura_n 1

23.04.2014, 17:13

ce frumos ai facut-o ma bucur ca ti-a placut!

Bya Ralu 1

23.04.2014, 20:34

claudia

Bya Ralu 1

23.04.2014, 20:34

tot ce faci tu e bun laurici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasca fara aluat ~reteta 200~