Pasca fara aluat

de Constelatialeu in Dulciuri, 19 Apr 2014 | 3670 vizualizari

 

Am incercat varianta asta mai rapida,n-am facut multa,intr-un vas mic de yena,asa de pofta.....ca e criza...

 

INGREDIENTE

  • 190 g branza de vaca dulce-20% grasime
  • 200 g smantana 40% grasime
  • 75 g stafide aurii
  • 150 g zahar
  • 60 g gris
  • 3 oua
  • 1 zahar vanilat burbon
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Intr-un caston punem branza dulce,zaharul,zaharul vanilat,omogenizam,apoi adaugam smantana,grisul,ouale si stafidele.

Amestecam pana devine o crema omogena. Intr-un vas yena ,diametru cca 15 cm,am pus hartie de copt ca sa fiu sigura ca pot sa o scot frumos,fara sa se rupa,turnam crema obtinuta.Introducem vasul la cuptorul preincalzit,la foc mediu,cca 50-60 min.A mea s-a cam bronzat,ca la un moment dat au venit gazele mai mari si n-am fost atenta.

Verificam daca e gata cu o scobitoare,daca iese curata scobitorea scoatem vasul din cuptor si lasam sa se raceasca..daca era dupa mine o mancam calda,noroc ca era 1 noaptea.....cand s-a racit am pudrat-o cu zahar si am pacatuit mancand o bucata ....ca sa nu lesin de pofta...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pasca fara aluat-0
Pasca fara aluat-1
Pasca fara aluat-2
Pasca fara aluat-3
Pasca fara aluat-4
Pasca fara aluat-5
Pasca fara aluat-6
Pasca fara aluat-7

COMENTARII (14)

MIUTA

MIUTA 1

19.04.2014, 23:42

Ce faina ti-a iesit !!!

Satisfyyourcravings

Satisfyyourcravings 1

20.04.2014, 16:23

Faina!

laura_n

laura_n 1

23.04.2014, 17:10

nu spui ca nu ai vrut sa dai, cica e de criza! )

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!