Pasca fara aluat

de Constelatialeu in Dulciuri, 19 Apr 2014 | 4096 vizualizari

 

Am incercat varianta asta mai rapida,n-am facut multa,intr-un vas mic de yena,asa de pofta.....ca e criza...

 

INGREDIENTE

  • 190 g branza de vaca dulce-20% grasime
  • 200 g smantana 40% grasime
  • 75 g stafide aurii
  • 150 g zahar
  • 60 g gris
  • 3 oua
  • 1 zahar vanilat burbon
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat:

Intr-un caston punem branza dulce,zaharul,zaharul vanilat,omogenizam,apoi adaugam smantana,grisul,ouale si stafidele.


Amestecam pana devine o crema omogena. Intr-un vas yena ,diametru cca 15 cm,am pus hartie de copt ca sa fiu sigura ca pot sa o scot frumos,fara sa se rupa,turnam crema obtinuta.Introducem vasul la cuptorul preincalzit,la foc mediu,cca 50-60 min.A mea s-a cam bronzat,ca la un moment dat au venit gazele mai mari si n-am fost atenta.


Verificam daca e gata cu o scobitoare,daca iese curata scobitorea scoatem vasul din cuptor si lasam sa se raceasca..daca era dupa mine o mancam calda,noroc ca era 1 noaptea.....cand s-a racit am pudrat-o cu zahar si am pacatuit mancand o bucata ....ca sa nu lesin de pofta...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MIUTA 1

19.04.2014, 23:42

Ce faina ti-a iesit !!!

Satisfyyourcravings 1

20.04.2014, 16:23

Faina!

laura_n 1

23.04.2014, 17:10

nu spui ca nu ai vrut sa dai, cica e de criza! )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat