Pasca fara aluat cu stafide si fulgi de ciocolata

de Alexandra Burz in Dulciuri, 3 Mai 2014 | 1859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr branza de vaci
  • 300 gr zahar
  • 5 oua
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
  • 150 gr stafide
  • 100 gr fulgi de ciocolata
  • 5 linguri de gris
  • 4 linguri de faina
  • 2 linguri de smantana grasa
  • delma cu unt pentru uns forma de copt
  • topping de ciocolata pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat cu stafide si fulgi de ciocolata:

Mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat.


Adaugam branza de vaci si smantana.


Omogenizam.


Adaugam stafidele si fulgii de ciocolata si amestecam bine.


Adaugam grisul si faina.


Amestecam pana la omogenizare.


Ungem o forma de copt cu Delma cu unt si tapetam cu faina.


Turnam compozitia si dam la cuptor pentru 35-40 minute.

 

TIPS-URI

1

Folositi ingrediente proaspete si de calitate.

2

Serviti-o calda cu topping de ciocolata.

3

Puteti adauga si fructe confiate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat cu stafide si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Corinuta 1

04.05.2014, 00:51

Panacris 1

04.05.2014, 11:08

JulyCris 1

04.05.2014, 21:02

Excelenta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pască cu brânză fără aluat