Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ce buna este ciocolata asta umpluta cu crema densa de cocos,o minunatie !
De cate ori nu am cumparat-o si intotdeauna era prea putina .:)
Acum o fac eu ,se prepara usor si gustul...gustul...este divin !:)
Intr-o craticiora, punem 200 ml smantana lichida (frisca lichida, lapte condensat), 4 linguri zahar si 2 linguri de unt gras sau margarina. Asezam vasul pe aragaz si lasam pana se dizolva zaharul. Dam la o parte de pe foc si adaugam 200 g nuca de cocos. Amestecam energic si intindem compozitia intr-o forma de 20 cm tapetata cu hartie de copt.
Presam compozitia bine cu o lingura si dam la frigider pana a doua zi cand poate fi portionata .
Topim pe baie de aburi sau la microunde 300 g ciocolata preferata si trecem fiecare patratel prin ciocolata topita; le asezam pe un gratar sau pe hartie de copt. Dam ciocolata cu cocos la rece.
Sunt extraordinar de gustoase, nu voi mai cumpara niciodata !
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult