Bounty

de deea2686 in Dulciuri, 2 Apr 2015 | 985 vizualizari

 

Sunt preferatele mele aceste ciocolatele bounty .Din aceste ingrediente ies 15 bucati.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina cocos
  • 100 ml frisca lichida
  • 70 gr zahar
  • 50 gr unt
  • 200 gr ciocolata lapte
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bounty:

Intr-o cratita punem pe foc frisca si untul. Cand untul este topit adaugam faina de cocos si zaharul. Amestecati energic sa nu se formeze cocoloase, pana se absoarbe tot lichidul.


Cu ajutorul mainilor formati cilindri pe care ii puneti pe o farfurie. In aceasta faza nu arata prea aspectuos pentru ca odata racite se formeaza mai bine. Dati la frigider pentru 30 de minute apoi dati-le o forma mai placuta.


Topiti ciocolata pe baie de aburi si treceti bastonasele formate prin ea si asezati-le pe o farfurie cu hartie de copt. Dati-le la rece pentru 1 ora apoi serviti-le ca atare!!!


Sa aveti pofta...ca eu tare mai am :D !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bounty" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Carmen_g 1

02.04.2015, 22:18

Bune de tot

iri_iri 1

03.04.2015, 11:17

bune

Geanina87 1

03.04.2015, 18:23

tare mult imi plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bounty raw vegan