Portofele cu pere si ciocolata

de nadea68 in Dulciuri, 11 Noi 2013 | 1254 vizualizari

 

Un dulce rapid,economic si foarte gustos...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 2 pere mici
  • 1 lingura zahar brun
  • 50 g ciocolata
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu pere si ciocolata:

Incepem cu perele:le spalam si le taiem bucatele mici.Intr-o tigaie punem zaharul si adaugam perele.Punem pe foc cam 10 minute pana perele se inmoaie si lasa sirop.


Intindem foietajul si-l impartim in 6 parti.


Ciocolata o taiem bucatele.


Pe fiecare patratel de foietaj punem o lingura de pere si ciocolata.Impartim in asa fel incat sa ajunga pentru toate patratele.


Impachetam foietajul nostru,ungem cu siropul lasat de pere si bagam la cuptor la 180° 20-25 minute sau pana se rumenesta.


Se servesc caldute sau reci cu zahar pudra deasupra.

 

TIPS-URI

1

pentru mai multe portii folosim cantitate dubla

2

ca umplutura se pot folosi si alte ingrediente(fructe,branza sau gem)

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu pere si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

nadea68 1

13.11.2013, 17:33

da corinuta sunt super!!

RuxyRux 1

13.11.2013, 17:35

Tareee bune

nadea68 1

13.11.2013, 18:07

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu crema de ciocolata