Foietaj cu ciocolata

de mirela0911 in Prajituri, 31 Ian 2016 | 2170 vizualizari

 

Mai implu si mai bun de atat nici ca exista! 
Vazusem un clip cu aceasta idee si am si pus-o in practica. Rezultatul? De nedescris....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foetaj
  • 1 tableta ciocolata cu cocos
  • 1 ciocolata Schogetten
  • 1 ou pt uns
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu ciocolata:

Se lasa aluatul sa se dezghete la temperatura camerei.


Se ia o foaie si se intinde pe masa. Se scoate ciocolata din ambalaj si se aseaza peste aluat undeva la mijloc, pentru ca pe laterale sa ramana atat cat sa se petreaca aluatul peste ciocolata (vezi pozele). Aluatul de pe parti se taie in fasii, iar deasupra si dedesubt se taie de tot. Se indoaie aluatul peste capetele ciocolatei, iar partiel se petrec una peste alta. Se aseaza pe tava tapetata cu hartie de copt si se unge cu oul batut bine.


Restul de aluat se taie patratele potrivite si se aseaza pe mijloc cate o bucatica din ciocolata Schogetten. Se impatura, iar cu ajutorul unei furculite se apasa marginile. Se aseaza in tava, se ung cu ou si se dau la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Se lasa aproximativ 15 minute sau pana se rumenesc frumos deasupra.


Se scot si se servesc caldute, cat sa nu arda ciocolata si nici sa se intareasca daca sunt racite de tot.

 

TIPS-URI

1

Ciocolata poate fi de oricare.

2

Cel mai bine se poate observa din poze cum trebuie procedat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Gherca Daniela 1

01.02.2016, 09:43

super!

mihaelar63 1

02.02.2016, 00:16

Buun !!!!

Zamfira 1

02.02.2016, 11:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu crema de ciocolata