Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Mitinita in Multicooking, 11 Apr 2019 | 2999 vizualizari

 

Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este o reteta delicioasa, pe care o prepari rapid.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de branza de vaci 
  • 6 oua 
  • 6 linguri de gris 
  • 10 linguri de smantana 
  • 200 g de zahar 
  • 1 baton de vanilie 
  • un varf de cutit de sare
  • Optional: 
  • 100 g de stafide 
  • coaja de lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Intr-un bol se amesteca grisul si smantana si se lasa deoparte 30 de minute. Se scot semintele din batonul de vanilie. Ouale se amesteca cu zaharul, semintele de vanilie si sarea. Se adauga branza si amestecul de gris cu smantana. Optional, se adauga stafidele si coaja de lamaie dupa gust.

Compozitia se pune intr-o tava cu diametrul de 20 cm. Am folosit o tava pentru tort, cu partea de jos detasabila, dar puteti folosi si o forma de silicon.

Se asaza suportul pentru abur in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si se toarna 200 de ml de apa. Se pune tava cu pasca pe suport. Se inchide capacul si se seteaza programul DESERT pe modul HIGH si timp de gatire 25 de minute. Se inchide supapa de abur.

Pana cand se incalzeste aparatul, pe ecran va aparea HEAT, iar apoi incepe programul setat. Cand a expirat timpul de gatit, se aude un semnal sonor, apoi aparatul intra automat pe modul KEEP WARM. Se apasa pe butonul de STOP si se mai lasa cu capacul pus inca 5 minute.

Se elibereaza aburul, intorcand supapa de abur in directia opusa, folositi o manusa de bucatarie, ca sa nu va ardeti.

Dupa ce s-a eliberat aburul, se deschide capacul. Se scoate tava cu pasca si se lasa sa se raceasca.

Se scoate din forma, se feliaza si se serveste. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 20:30

Plăcintă cu ricotta si mascarpone

ieri la 19:39

 Tartă răsturnată cu mere și alune

ieri la 19:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu supa de pasare, la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune