Pasta de ardei pentru ciorbe

de adinaciosescu in Conserve, 12 Iul 2010 | 11480 vizualizari

 

Aceasta pasta de ardei o folosesc in loc de boiaua de ardei.



scuze pentru poze,dar sunt facute cu telefonul.

 

INGREDIENTE

  • ardei kapia foarte rosu si foarte copt
  • sare fara iod
  • borcanele cu capac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ardei pentru ciorbe:

Cauti ardei copti,rosii,sanatosi,pe care-i treci prin masina de tocat,prin sita deasa.Pui sare fara iod peste ei ,amesteci bine,asezi in borcane si dai la camara.

 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice fel de ardei rosu dar cel kapia este mai aromat

2

poti sara fara frica ,dar grija iarna....pui ardeiul si dupa...complectezi de sare

3

daca vrei pasta iute,macini cativa ardei iuti

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei pentru ciorbe" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

nadina73 1

17.07.2010, 17:49

pun si eu dar in congelator ,e super 5 furcu

cory 1

18.07.2010, 11:28

e supera reteta...eu toc ardei si pun sarea si apoi ii pun la fiert pana scade apa din iei. iese ca si un bulion de ardei...mai pun 2 frunze de telina ,leustean...

cory 1

18.07.2010, 11:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei grasi si kapia copti la borcan