Pasta de branza cu castraveti si ceapa verde

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2010 | 5171 vizualizari

 

Poate fi servita la o masa eleganta sau pur si simplu sa o ungi pe paine.Imi place si pe biscuiti sarati sau cu legume. Are o aroma deosebita si sper sa gasesc si iarna ceapa verde ca sa o pot face cat mai des.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr pasta de branza la tub sau la pachet
  • 1/2 castravete de sera sau echivalentul in castraveti de gradina,taiat cuburi mici
  • 3-4 linguri cu ceapa verde,tocata marunt
  • 1 lingura menta proaspata sau 1 lingurita menta uscata
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza cu castraveti si ceapa verde:

Amesteca toate ingredientele,in afara castravetelui. Adauga sare si piper dupa gust. Incorporeaza castravetii si amesteca usor.

Se serveste pe paine,pe biscuiti sarati,in clatite sarate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu castraveti si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada pizza