Chec aperitiv

de ela in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2013 | 6167 vizualizari

 

imi plac tare mult checurile astea si au mare succes la evenimente speciale...

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei capia de diferite culori (eu am avut in congelator,gata taiati din vara)
  • 3 fire ceapa verde
  • 200 gr telemea rasa
  • 250 gr cascaval ras
  • 1 conserva ciuperci taiate
  • 250 gr sunculita taraneasca
  • 5 oua
  • 3-4 oua fierte tari
  • 5 linguri smantana
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Ciupercile le  punem la scurs intr-o sita.

Ardeii si ceapa le curatam si le taiem bucati mici.

Sunculita o taiem cubulete.

Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem cu un praf de sare si piper pana se intarescd,apoi adaugam galbenusurile.Adaugam smantana,cascavalul si telemeaua si amestecam bine,mai condimentam daca trebuie,apoi completam cu faina si pesmet..Punem si ardeii,ciupercile,ceapa verde si sunculita si omogenizam bine totul.

Punem intr-o forma de copt o hartie de copt unsa cu ulei jumatate din compozitie peste care punem ouale intregi fierte.Turnam deasupra restul compozitiei si nivelam.Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos checul.

Servim atat cald cat si rece.Lasam sa se raceasca bine daca vrem sa se poata taia frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ciuperci