Chec aperitiv

de ela in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2013 | 3296 vizualizari

 

imi plac tare mult checurile astea si au mare succes la evenimente speciale...

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei capia de diferite culori (eu am avut in congelator,gata taiati din vara)
  • 3 fire ceapa verde
  • 200 gr telemea rasa
  • 250 gr cascaval ras
  • 1 conserva ciuperci taiate
  • 250 gr sunculita taraneasca
  • 5 oua
  • 3-4 oua fierte tari
  • 5 linguri smantana
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Ciupercile le  punem la scurs intr-o sita.

Ardeii si ceapa le curatam si le taiem bucati mici.

Sunculita o taiem cubulete.

Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le batem cu un praf de sare si piper pana se intarescd,apoi adaugam galbenusurile.Adaugam smantana,cascavalul si telemeaua si amestecam bine,mai condimentam daca trebuie,apoi completam cu faina si pesmet..Punem si ardeii,ciupercile,ceapa verde si sunculita si omogenizam bine totul.

Punem intr-o forma de copt o hartie de copt unsa cu ulei jumatate din compozitie peste care punem ouale intregi fierte.Turnam deasupra restul compozitiei si nivelam.Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste frumos checul.

Servim atat cald cat si rece.Lasam sa se raceasca bine daca vrem sa se poata taia frumos.

 

RETETA IN IMAGINI

Chec aperitiv-0
Chec aperitiv-1
Chec aperitiv-2
Chec aperitiv-3
Chec aperitiv-4
Chec aperitiv-5
Chec aperitiv-6
Chec aperitiv-7
Chec aperitiv-8
Chec aperitiv-9
Chec aperitiv-10

COMENTARII (13)

 merisor

merisor 1

03.01.2013, 16:33

Buuun!!

iri_iri

iri_iri 1

03.01.2013, 17:40

mmmmmmm

Rocsi

Rocsi 1

03.01.2013, 19:16

Ce frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!