Pasta de branza cu telina

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 9190 vizualizari

 

Daca tot zicea Supremul ca ne pune la dieta,m-am conformat si am facut o pasta de telina cu branza.

 

INGREDIENTE

  • telina radacina
  • branza de vaca
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • ulei
  • sare,piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza cu telina:

Cantitatile pot fi in functie de preferintele fiecaruia.Eu am pus o radacina de telina nu prea mare,cam 150 gr branza de vaci si am facut maioneza dintr-un ou.

Telina se curata si se da pe razatoarea mica.Branza se zdrobeste si se face pasta.

Din galbenusul de ou se face maioneza,in care se adauga o lingura de smantana.

Se amesteca telina cu branza si maioneza,se condimenteaza,se adauga mararul si gata salata.

Eu am umplut cu ea rosii si gogosari.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu telina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

diaconta 1

13.10.2010, 22:49

Mena,eu sunt multumita de mine in multe privinteadevarat,fizic mi-as dori ceva mai multnoroc ca am gene bune in familie

DIANA B 1

17.10.2010, 12:30

Asa papa , mai da

diaconta 1

17.10.2010, 12:36

Onesta mi-era dor de tine,pe unde ai umblat?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Balmos fals