Pasta de branza cu telina

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 7133 vizualizari

 

Daca tot zicea Supremul ca ne pune la dieta,m-am conformat si am facut o pasta de telina cu branza.

 

INGREDIENTE

  • telina radacina
  • branza de vaca
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • ulei
  • sare,piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza cu telina:

Cantitatile pot fi in functie de preferintele fiecaruia.Eu am pus o radacina de telina nu prea mare,cam 150 gr branza de vaci si am facut maioneza dintr-un ou.


Telina se curata si se da pe razatoarea mica.Branza se zdrobeste si se face pasta.


Din galbenusul de ou se face maioneza,in care se adauga o lingura de smantana.


Se amesteca telina cu branza si maioneza,se condimenteaza,se adauga mararul si gata salata.


Eu am umplut cu ea rosii si gogosari.


Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu telina" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

diaconta 1

13.10.2010, 22:49

Mena,eu sunt multumita de mine in multe privinteadevarat,fizic mi-as dori ceva mai multnoroc ca am gene bune in familie

DIANA B 1

17.10.2010, 12:30

Asa papa , mai da

diaconta 1

17.10.2010, 12:36

Onesta mi-era dor de tine,pe unde ai umblat?

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de pui in aluat de foietaj
  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de orez