Pasta de branza cu telina

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 5599 vizualizari

 

Daca tot zicea Supremul ca ne pune la dieta,m-am conformat si am facut o pasta de telina cu branza.

 

INGREDIENTE

  • telina radacina
  • branza de vaca
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • ulei
  • sare,piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza cu telina:

Cantitatile pot fi in functie de preferintele fiecaruia.Eu am pus o radacina de telina nu prea mare,cam 150 gr branza de vaci si am facut maioneza dintr-un ou.


Telina se curata si se da pe razatoarea mica.Branza se zdrobeste si se face pasta.


Din galbenusul de ou se face maioneza,in care se adauga o lingura de smantana.


Se amesteca telina cu branza si maioneza,se condimenteaza,se adauga mararul si gata salata.


Eu am umplut cu ea rosii si gogosari.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu telina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

diaconta 1

13.10.2010, 22:49

Mena,eu sunt multumita de mine in multe privinteadevarat,fizic mi-as dori ceva mai multnoroc ca am gene bune in familie

DIANA B 1

17.10.2010, 12:30

Asa papa , mai da

diaconta 1

17.10.2010, 12:36

Onesta mi-era dor de tine,pe unde ai umblat?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv langosi cu branza