Pasta de conopida

de Sidy in Salate, 6 Mar 2011 | 4583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida fiarta
  • 1 galbenus fiert
  • 1 galbenus crud
  • 300 ml ulei
  • 3-4 catei usturoi
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita mustar
  • patrunjel verde
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de conopida:

Se face o maioneza din cele doua galbenusuri amestecate cu mustarul si cu uleiul.

Conopida fiarta o tocam marunt, la fel si patrunjelul verde.

Usturoiul il cutatam si il pisam.

Din maioneza, smantana, usturoi si condimente facem un sos, amestecam bine si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.

Adaugam conopida , zeama de lamaie si usturoiul, amestecam si asezonam daca mai este nevoie.

Pasta se pune intr-un bol, se orneaza si se serveste cu paine moale.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MIUTA 1

06.03.2011, 21:16

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:44

mamaieelena 1

07.03.2011, 15:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Salata nemteasca