Pasta de rosii cu busuioc si ceapa

de adasev12 in Sosuri, 19 Mar 2011 | 3717 vizualizari

 

aveam niste rosii in frigider cam trecute...si noral...nu ma induram sa le arunc....asa ca am facut o pasta de rosii ...se poate folosi atat ca baz apt mancaruri cat si asa, ca atare, ca e f buna la gust...

 

INGREDIENTE

  • cam 500 g rosii
  • 1/2 ceapa alba
  • 1/2 ceapa rosie
  • 2 crengute de busuioc verde
  • sare, piper, oregano
  • 1 l-ita zahar
  • suc de lamaie, cam 2-3 lg
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de rosii cu busuioc si ceapa:

rosiile se toaca cubulete mici, ceapa se taie solzisori....


intr-o cratita se incing cam 50 ml ulei de masline extraverin si se caleste ceapa putin


apoi se adauga rosiile si se calesc impreuna vreo 15 min,


se adauga apoi busuiocul taiat marunt, oregano, sare , piper si putin zahar, suc de lamaie si o cana de apa...


se lasa sa fiarba pana scade apa aproape de tot...


am lasat sa se raceasca si apoi am dat totul prin robot sa se faca o apsta fina....


am pus intr-un borcanel la frigider....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de rosii cu busuioc si ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

adasev12 1

24.03.2011, 09:41

ruxy, te cred iubita.... eu am cumparat aici mereu rosii , si asta iarna...sunt bunicele....si sunt de toate soiurile, de la cele cat unghia, pana la cele mari cat pumnul sau cele verzi ( care aici se consuma f mult, si sotului ii plac ....).....cred ca acasa e mai greu cu rosiile iarna....in schimb cele de gradina...jos palaria....( eu vb de cele de la mama de acasa sau de la soacra-mea...ca altele de gradina nu am gustat...)......oricum sunt f. hranitoare in orice combinatie se folosesc...iar in salate....mmmmmmmmmmm!!!!.....

kukibella 1

24.03.2011, 09:47

adry88 1

13.05.2011, 21:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sos barbeque