Pasta de ton cu somon afumat

de mihaelar63 in Ton, 30 Apr 2014 | 2233 vizualizari

 

Am dorit pasta de peste dar mai altfel decat altadata. Cum aveam somon afumat "pe stoc" l-am adaugat pastei mele

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton in ulei
  • 100 gr somon afumat
  • 200 gr margarina de buna calitate
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 2 linguri de ardei rosu gras tocat
  • piper
  • 1/2 lamaie - zeama si coaja razuita
  • 1-2 linguri pesmet
  • putin marar verde tocat
  • ridichi
  • ceapa verde
  • ardei rosu si verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu somon afumat:

Somonul afumat se toaca marunt si se amesteca cu conserva de ton ,, margarina , usturoi tocat , ardei rosu tocat , marar tocat, piper , zeama si coaja razuita de la o jumatate de lamaie .


Pentru ca mi-a parut ca compozitia "lasa" apa, am omogenizat amestecul cu ajutorul a putin pesmet .


Decorati pasta de ton si somon afumat cu ceapa verde , ardei si ridichi .


Serviti pe feliute de paine prajita , preferabil de secara .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Lavinia 1

30.04.2014, 12:39

bunatate

Satisfyyourcravings 1

30.04.2014, 14:59

Ce combinatie!

MOKUSKA 1

01.05.2014, 08:38

Bunatate..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton