Pasta de ton cu somon afumat

de mihaelar63 in Ton, 30 Apr 2014 | 2705 vizualizari

 

Am dorit pasta de peste dar mai altfel decat altadata. Cum aveam somon afumat "pe stoc" l-am adaugat pastei mele

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton in ulei
  • 100 gr somon afumat
  • 200 gr margarina de buna calitate
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 2 linguri de ardei rosu gras tocat
  • piper
  • 1/2 lamaie - zeama si coaja razuita
  • 1-2 linguri pesmet
  • putin marar verde tocat
  • ridichi
  • ceapa verde
  • ardei rosu si verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton cu somon afumat:

Somonul afumat se toaca marunt si se amesteca cu conserva de ton ,, margarina , usturoi tocat , ardei rosu tocat , marar tocat, piper , zeama si coaja razuita de la o jumatate de lamaie .


Pentru ca mi-a parut ca compozitia "lasa" apa, am omogenizat amestecul cu ajutorul a putin pesmet .


Decorati pasta de ton si somon afumat cu ceapa verde , ardei si ridichi .


Serviti pe feliute de paine prajita , preferabil de secara .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Lavinia 1

30.04.2014, 12:39

bunatate

Satisfyyourcravings 1

30.04.2014, 14:59

Ce combinatie!

MOKUSKA 1

01.05.2014, 08:38

Bunatate..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Dovlecei pane

ieri la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu ceapa rosie