Pasta de ton maruntit cu castraveciori murati

de merisor in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2012 | 4161 vizualizari

 

Un aperitiv pe care il fac si cu ocazia sarbatorilor sau a onomasticelor.

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de ton maruntit, in ulei
  • 1-2 cepe mici rosii
  • 1 ardei rosu(daca este putin pcant e super)
  • 1-2 catei de usturoi
  • 3 cuburi branza topita sau 1/2 pachet unt
  • zeama de la o lamaie
  • 1 cutie icre de peste(de orice fel)
  • 3 castraveciori murati
  • piper cu lamaie
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton maruntit cu castraveciori murati:

Se taie conserva de ton se rastoarna intr-o sita si se lasa la scurs.


Ceapa si usturoiul si ardeiul se toaca marunt si se pun in bolul in care vom lucra.


Castraveciorii se toaca marunt, se storc bine si se adauga in bol.


Dupa ce s-a scurs tonul se freacacu branza topita, apoi se amesteca cu ingredientele din bol. Se asezoneaza cu piper si zeama de lamaie si se da la rece.


Se serveste pe paine prajita si se orneaza cu marar tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton maruntit cu castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer facial

- 15 %
119.99 lei
101.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

gaby_gabytza 1

03.08.2012, 16:49

bun

mamaieelena 1

03.08.2012, 17:02

bun

merisor 1

04.08.2012, 06:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu branza si ceapa verde