Pasta de vinete cu chimen si iaurt

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2010 | 3345 vizualizari

 

Este o pasta fina, aromata, putin picanta si care merge de minune cu rosii grase de gradina.
Avem un vecin care se ocupa de gradinarit, cultiva legume si foloseste doar ingrasamant natural. Produsele sunt delicioase, din primavara si pana toamna tarziu, este furnizorul nostru de vitamine. Atasez si o fotografie cu “cosara cu paradaisa” pe care tocmai am primit-o.

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mari
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 lingurita seminte chimen macinat
  • 1 lingurita boia de ardei iute
  • 3 linguri de iaurt
  • sare
  • piper
  • frunze de patrunjel sau  marar(pt. ornate)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de vinete cu chimen si iaurt:

Se coc vinetele, se curata de coaja, se lasa la scurs, dupa care se toaca . Curatam si taiem ceapa marunt, dupa care o calim in ulei impreuna cu lingurita de chimen, pana devine aurie. Adaugam vinetele, boiaua, iaurtul, sare si piper dupa gust si continuam sa le inabusim impreuna cam 5 minute.



Servim preparatul fierbinte sau rece, decorat cu verdeata impreuna cu cu bastonase din paine, putin prajita si felii de rosii.



Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de vinete cu chimen si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mena29 1

15.08.2010, 08:46

adry88 1

08.05.2011, 16:17

Valclaudia 1

19.09.2014, 21:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane umplute