Pasta orientala

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2014 | 932 vizualizari

 

N-am stiut cum sa-i spun astfel incat sa nu fie prea lung titlul. Un aperitiv delicios pe baza de castraveti, iaurt, usturoi, avocado si tahini, pe care l-am servit cu lipie de casa libaneza...o minunatie :) Il recomand cu drag!

 

INGREDIENTE

  • 1 castravete mare
  • 1 avocado copt
  • 2 catei de usturoi
  • 400 gr iaurt grecesc
  • 3-4 linguri pasta de susan ( tahini)
  • un praf de turmeric
  • sare
  • 1/4 lingurita zeama de lamaie
  • 1 lingura de ulei de masline
  • seminte de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta orientala:

Curatam castravetele, il dam pe razatoare, il stoarcem print-o sita de zeama si-l amestecam cu usturoiul zdrobit si cu avocado dat pe razatoarea fina.


Adaugam sarea, zeama de lamaie, uleiul de masline, omogenizam bine totul si punem apoi iaurtul si turmericul.


La sfarsit vom pune tahini si vom amesteca bine.


Adaugam semintele de susan, potrivim gustul de sare si ornam dupa dorinta si inspiratie.


Servim cu lipie libaneza si ne bucuram de un parfum de Orient la noi acasa, simplu nu-i asa? :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta orientala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

kukibella 1

13.03.2014, 11:53

Satisfyyourcravings 1

13.03.2014, 12:41

De incercat!

gaby_gabytza 1

14.03.2014, 11:15

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saratele fragede