Pasta orientala

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2014 | 1418 vizualizari

 

N-am stiut cum sa-i spun astfel incat sa nu fie prea lung titlul. Un aperitiv delicios pe baza de castraveti, iaurt, usturoi, avocado si tahini, pe care l-am servit cu lipie de casa libaneza...o minunatie :) Il recomand cu drag!

 

INGREDIENTE

  • 1 castravete mare
  • 1 avocado copt
  • 2 catei de usturoi
  • 400 gr iaurt grecesc
  • 3-4 linguri pasta de susan ( tahini)
  • un praf de turmeric
  • sare
  • 1/4 lingurita zeama de lamaie
  • 1 lingura de ulei de masline
  • seminte de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta orientala:

Curatam castravetele, il dam pe razatoare, il stoarcem print-o sita de zeama si-l amestecam cu usturoiul zdrobit si cu avocado dat pe razatoarea fina.


Adaugam sarea, zeama de lamaie, uleiul de masline, omogenizam bine totul si punem apoi iaurtul si turmericul.


La sfarsit vom pune tahini si vom amesteca bine.


Adaugam semintele de susan, potrivim gustul de sare si ornam dupa dorinta si inspiratie.


Servim cu lipie libaneza si ne bucuram de un parfum de Orient la noi acasa, simplu nu-i asa? :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta orientala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

kukibella 1

13.03.2014, 11:53

Satisfyyourcravings 1

13.03.2014, 12:41

De incercat!

gaby_gabytza 1

14.03.2014, 11:15

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu piept de pui, rosii si Ceva Fin Delaco