Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am pus doua cuburi de drojdie ptr ca imi plac foarte mult cand sunt pufoase si cresc , sunt delicioase.!
Amestecam faina cu graul , sarea, drojdia ( eu am pus doua cuburi ) ,margarina sau untul , apa calda cat sa nu fie prea tare dar nici moale . Amestecam , adaugam branza data pe razatoare , zaharul , amestecam bine si dam la frigider cca 60 de minute .
Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt ; Rupem o bucata din aluat , intindem cu sucitorul , dam forme , punem in tava de copt , ungem cu galbenus amestecat cu 1-2 lg de lapte , presaram chimen si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos .
La fel procedam si cu saratelele cu telemea rasa .
1
Sunt foarte , foarte bune si moi , adica le lasam mai putin la cuptor , pur si simplu se topesc in gura! :)
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult