Saratele stelute cu tarate de grau

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2014 | 628 vizualizari

 

Am pus doua cuburi de drojdie ptr ca imi plac foarte mult cand sunt pufoase si cresc , sunt delicioase.!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 100 gr tarate de grau
  • 100 gr branza telemea
  • o lingura sare
  • un varf lingurita zahar
  • chimen
  • 1-2 cuburi drojdie
  • 50-100 gr unt sau margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele stelute cu tarate de grau:

Amestecam faina cu graul , sarea, drojdia ( eu am pus doua cuburi ) ,margarina sau untul , apa calda cat sa nu fie prea tare dar nici moale . Amestecam , adaugam branza data pe razatoare , zaharul , amestecam bine si dam la frigider cca 60 de minute .


Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt ; Rupem o bucata din aluat , intindem cu sucitorul , dam forme , punem in tava de copt , ungem cu galbenus amestecat cu 1-2 lg de lapte , presaram chimen si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos .


La fel procedam si cu saratelele cu telemea rasa .

 

TIPS-URI

1

Sunt foarte , foarte bune si moi , adica le lasam mai putin la cuptor , pur si simplu se topesc in gura! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele stelute cu tarate de grau" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

19.04.2014, 13:22

Rocsi 1

19.04.2014, 20:07

Imi plac mult saratelele

MIUTA 1

19.04.2014, 23:47

Super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saratele fragede