Saratele stelute cu tarate de grau

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2014 | 2860 vizualizari

 

Am pus doua cuburi de drojdie ptr ca imi plac foarte mult cand sunt pufoase si cresc , sunt delicioase.!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina alba
  • 100 gr tarate de grau
  • 100 gr branza telemea
  • o lingura sare
  • un varf lingurita zahar
  • chimen
  • 1-2 cuburi drojdie
  • 50-100 gr unt sau margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele stelute cu tarate de grau:

Amestecam faina cu graul , sarea, drojdia ( eu am pus doua cuburi ) ,margarina sau untul , apa calda cat sa nu fie prea tare dar nici moale . Amestecam , adaugam branza data pe razatoare , zaharul , amestecam bine si dam la frigider cca 60 de minute .

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt ; Rupem o bucata din aluat , intindem cu sucitorul , dam forme , punem in tava de copt , ungem cu galbenus amestecat cu 1-2 lg de lapte , presaram chimen si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos .

La fel procedam si cu saratelele cu telemea rasa .

TIPS-URI

1

Sunt foarte , foarte bune si moi , adica le lasam mai putin la cuptor , pur si simplu se topesc in gura! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele stelute cu tarate de grau" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saratele de post