N-am mâncat până acum (doar ardei copți cu smântână sau salată de păstăi cu maioneză...), dar cred că e o mâncare grozavă și merge din plin cu mămăliguță!
Da, Kytz, merge cu mămăliguță, dar eu am mâncat fără...E o mâncare populară, la noi în Moldova, iar pe net sunt multe rețete asemănătoare... În schimb, eu n-am mai auzit de ardeți copți cu smântână (doar cu alte ingrediente), sau de salată de păstăi (fierte?) cu maioneză... E de încercat! Sigur sunt bune!
În fiecare casă și zonă sunt obiceiuri alimentare diferite. Sunt foarte bune, pentru că smântâna le dă un gust bun, le înmoaie, le face mai onctuoase...Sunt multe rețete pe net cu păstăi și smântână...Și Kytz scria despre ardei copți cu smântână și cred că trebuie să încercăm și rețeta asta. Smântâna face legumele mai plăcute, mai gustoase...
Madi, e specific zonei din care sunt și există chiar localnici care nu știu de această mâncare. Pentru că, poate, nu se prea face așa ceva în zilele noastre. Iar tu ești tinerică...