Paste Carbonara

de laylalala in Paste, 13 Iun 2011 | 7536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste
  • 200 gr Kaiser
  • 150 gr unt
  • 2 catei de usturoi, maruntiti
  • 5 galbenusuri
  • 100 gr parmesan
  • 50 ml smantana lichida
  • 1 lingurita busuioc proaspat tocat
  • 1 lingura patrunjel proaspat tocat
  • sare si piper,dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

1. Fierbe pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj apoi scurgele si pastreaza-le la cald.


2. Intr-o tigaie, prajeste kaiserul 4-5 minute apoi pune-l deoparte. Adauga untul si lasa-l sa se topeasca. Adauga apoi usturoiul si galbenusurile batute cu sare si piper.Amesteca pana la omogenizare apoi adauga smantana lichida si parmezanul. In final adauga verdeturile si kaiserul.


3. Amesteca spaghetele cu sos si serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidare FFS005X

- 165 lei
1099.99 lei
934.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

ionela2682 1

15.06.2011, 17:31

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:31

delicioase

adry88 1

03.07.2011, 12:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu suc de rosii si busuioc