Rigatoni cu sos de rosii si carnati thuringer

de T I M E A in Paste, 5 Oct 2012 | 3292 vizualizari

 

Hai sa va arat si voua ce combinatie italo-nemteasca am facut eu :)). A iesit ceva super delicios !

 

INGREDIENTE

  • 400 gr paste rigatoni
  • 3 carnati thuringer
  • 600 ml suc de rosii
  • 1 lingura rasa faina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 5 catei de usturoi
  • 4 -5 linguri ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare
  • piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rigatoni cu sos de rosii si carnati thuringer:

Pastele le punem la fiert in apa clocotita cu sare si lasam la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.


Pentru sos: tocam marunt ceapa spalata si curatata si la fel procedam si cu ardeiul, adica il tocam marunt dupa ce il spalam. Calim ceapa si ardeiul in uleiul de masline timp de 2-3 minte.


Adaugam apoi carnatii thuringer taiati rondele.


Lasam sa se prajeasca putin in ulei, dupa care adaugam faina amestecand sa nu se formeze cocoloase si turnam treptat sucul de rosii la fel amestecand bine sa nu se prinda si sa nu se formeze cocoloase.


Adaugam sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba timp de 10-15 minute amestecand din cand in cand.


La final adaugam usturoiul maruntit si busuiocul tocat marunt si mai lasam pe foc aprox 5 min.


Pastele le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.


Asezam pastele in farfurie si adaugam cateva linguri de sos si servim cald.


Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rigatoni cu sos de rosii si carnati thuringer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

gaby_gabytza 1

07.10.2012, 23:14

diaconta 1

08.10.2012, 14:57

excelent

T I M E A 1

08.10.2012, 19:17

Dia merci

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu mustar si portocale, la punga

de RODIMUR 7

ieri la 12:01

Aperitiv rulada BigMac fara carbohidrati

pe 20.09 la 15:30

Desert bezele Panda

de RODIMUR 7

pe 20.09 la 10:41

Desert la pahar cu sos de visine si crema de vanilie

de Lau 9

pe 19.09 la 21:14

RETETA RECOMANDATA
Penne cu dovlecei si busuioc