Paste cu ton

de adry88 in Paste, 12 Feb 2014 | 12467 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste
  • 2 cutii de ton in ulei
  • 1 cutie de rosii in suc
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingura pasta de gulas
  • 100 g cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ton:

Punem apa cu sare intr-o oala si punem la fiert,


Cand apa incepe sa fiarba adaugam pastele si fierbem conform instructiunilor de pe pachet(eu le-am fiert al dente)le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece,


Intre timp curatam ceapa si o calim,adaugam pasta de gulas,sucul de rosii si rosiile pasate,


Lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam tonul scurs,


Amestecam si mai lasam putin pe foc,


Adaugam pastele si condimente dupa gust amestecam bine,


Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si deasupra adaugam cascaval dat prin razatoare,


Dam tava la cuptor pana se topeste cascavalul,


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

_Alina_ 1

13.02.2014, 15:27

Ubulika 1

17.02.2014, 09:46

ce bine arata

gaby_gabytza 1

17.02.2014, 11:41

buni buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton