Paste carbonara

de cristinne in Spaghete, 10 Mai 2012 | 4819 vizualizari

 

Tagliatele carbonara cu parmezan si bacon

 

INGREDIENTE

  • 250 de gr tagliatele cu ou
  • 100 gr parmezan
  • 200 gr bacon crud afumat
  • 2 galbenusuri
  • 200 ms smantana dulce
  • sare, piper, busuioc
  • o lg. de ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

Se fierb pastele conform instructiunilor. Ale mele in 7 minute erau fierte.


Se taie fasiute baconul. Se caleste ff usor cu uleiul de masline intr-o tigaie. Separat se amesteca bine de tot galbenusurile de ou cu smantana dulce lichida si condimentele (sare, piper, dupa gust...atenite insa sa nu fie sarat parmezanul si bacnul ca altfel nu mai trebuie pusa sare in plus). Se rade parmezanul.Recomand sa il cumparati bucata ca e mai bun la gust.


Se toarna deasupra la baconul rumenit amestecul de smantana cu galbenus bine batut si jumatate din parmezanul ras....se amesteca continuu si in 2 minute de dat in clocot se va ingrosa. Se opreste focul si se adauga peste acest sos pastele gata fierte, scurse si clatite cu apa rece in pealabil.


In farfurie se servesc calde, si se presara parmezanul ramas si frunza de busuioc drept decor.


Sunt excelente!!



 

TIPS-URI

1

recomand parmezanul bucata nu ras...e muult mai bun la gust!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

mamaieelena 1

11.05.2012, 09:46

imi plac

Sim0na 1

11.05.2012, 21:26

buna, buna

Rocsi 1

13.05.2012, 15:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti Carbonara cu smantana