Paste Carbonara

de ale_alyanna in Paste, 16 Sep 2013 | 1362 vizualizari

 

ceva gustos si rapid de preparat

 

INGREDIENTE

  • paste 500 g
  • 150 g jambon afumat
  • 4 linguri smantana 20% grasime
  • 6 0ml lapte
  • 3 galbenusuri
  • 100 g cascaval
  • 1 catel usturoi
  • jumatate de ardei verde
  • frunze patrunjel
  • 5 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita secretul gustului
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Intr-o oala se pun 2 l de apa , o lingurita de sare si 2 linguri de ulei si se pun la fiert. Cand apa da in clocot se pun pastele si se mai lasa la fiert 7-8 minute, in functie de indicatiile de pe ambalaj. Intre timp se taie jambonul si ardeiul cubulete mici, usturoil il taiem feliute subtiri .


Intr-o tigaie punem 3 linguri de ulei. Cand acesta s-a incins punem ardeiul taiat cubulete mici il lasam un pic la calit.Pe urma adaugam usturoiul si la final jambonul. Cand acestea s-au calit le tragem deoparte.


Intr-un bol amestecam galbenusurile, smantana si laptele. Tot aici adaugam si condimentele dupa bunul nostru gust .


Cand pastele s-au fiert le scurgem de apa, le punem intr-un bol putin mai mare turnam peste ele amestecul de galbenusuri, smantana si lapte. Amestecam, pe urma turnam continutul din tigaia in care am calit jambonul, ardeiul si usturoiul, pe urma adaugam cascavalul razalit si la final patrunjelul taiat marunt .


Pofta buna !!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

RuxyRux 1

16.09.2013, 22:58

Cred ca sunt delicioase judecand dupa ingrediente...pacat ca nu se vede bine in fotografie Bine ai venit

Andreea Caroline 1

17.09.2013, 10:58

Imi place varianta ta !!!

ale_alyanna 1

20.09.2013, 15:20

era seara cand am facut fotografia dar promit ca data viitoare cand o sa fac pun mai multe fotografii .

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste Carbonara