Paste Carbonara

de diaconta in Paste, 30 Sep 2013 | 15001 vizualizari

 

O reţeta foarte simpla pe care demult vroiam s-o încerc.

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste pappardelle
  • 100 g bacon cubulete
  • 100 g ciuperci din conserva
  • 100 g cascaval
  • 200 g smântâna
  • 2 oua
  • Un morcov
  • O lingurita mustar
  • Ulei
  • Sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Pastele le-am fiert în apa cu sare,apoi le-am scurs de lichid.

Am prajit cubuletele de bacon,morcovul fâşii si ciupercile cu putin ulei.

Ouale le-am batut si am amestecat cu smântâna,mustarul si cascavalul razuit.

Peste bacon si ciuperci,am pus pastele,apoi am turnat deasupra sosul de smântâna,am pus putin piper.Sare nu a mai fost cazul,baconul si cascavalul fiind suficient de sarate.

Am mai lasat pe foc cateva minute pâna ce s-a încalzit si sosul pentru ca ouale sa nu ramana crude.

Astfel s-a topit si cascavalul.

 

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

Monika_Diana 1

11.10.2013, 22:02

Eu le-am incercat si cu salam afumat si au iesit delicioase

diaconta 1

11.10.2013, 22:35

Monika_Diana,ma bucur ca ti-au placut
si noi le-am facut iar ieri dar cu spaghete

Krystyan Trendy 1

25.11.2013, 00:31

arata grozav

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5333 puncte

Rocsi

4428 puncte

Constelatialeu

3656 puncte

mihaelar63

3377 puncte

dantes

2307 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne presata