Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
un preparat rapid si tare gustos ;)
Fiebem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj in multa apa cu sare.
Taiem prosciuto fasii, le prajim intr-o tigaie adanca in cele 2 linguri de ulei.
Amestecam smantana cu cele doua galbenusuri si putina nucsoara, turnam amestecul obtinut in tigaie peste prosciuto lasam sa dea cateva clocote,apoi adaugam pastele fierte, trecute printr-un jet de apa rece si scurse foarte bine.
Tot acum e momentul sa adaugam si ementalerul taiat cubulete.
Amestecam usor sa nu zdrobim pastele si presaram patrunjel verde tocat.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult