Paste Carbonara

de Valclaudia in Paste, 9 Noi 2013 | 6209 vizualizari

 

un preparat rapid si tare gustos ;)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. paste fainoase (melcisori spiralati am folosit eu)
  • 2 linguri de ulei
  • 100 gr. prosciuto
  • 2 galbenusuri
  • 200 gr. smantana
  • 100 gr. ementaler
  • putina nucsoara macinata
  • cateva frunzulite de patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Carbonara:

Fiebem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj in multa apa cu sare.


Taiem prosciuto fasii, le prajim intr-o tigaie adanca in cele 2 linguri de ulei.


Amestecam smantana cu cele doua galbenusuri si putina nucsoara, turnam amestecul obtinut in tigaie peste prosciuto lasam sa dea cateva clocote,apoi adaugam pastele fierte, trecute printr-un jet de apa rece si scurse foarte bine.


Tot acum e momentul sa adaugam si ementalerul taiat cubulete.


Amestecam usor sa nu zdrobim pastele si presaram patrunjel verde tocat.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

diaconta 1

09.11.2013, 22:56

tare bune

Lia_ 1

10.11.2013, 05:52

am facut cu somon afumat de la radu
popovici

Panacris 1

10.11.2013, 08:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete Carbonara