PASTE CARBONARA

de Aletta in Paste, 2 Dec 2015 | 4493 vizualizari

 

Imi plac foarte mult pastele, in special,carbonara. Imi prepar cam o data pe saptamana.De aceasta data am inlocuit spaghetele cu niste paste tricolore de la Lidl,foarte bune.  Va invit sa le incercati!

 

INGREDIENTE

  • o punga de paste tricolore de 500 g.
  • o ceapa
  • ulei de masline
  • kaizer afumat
  • 1 galbenus de ou
  • 2-3 linguri de smantana
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PASTE CARBONARA:

Se pun pastele in apa care fierbe cu un pic de sare si un strop de ulei.

Se scurg si se lasa deoparte.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu foarte putin ulei de masline,se pune si kaizerul afumat si se adauga smantana amestecata cu galbenusul de ou,sare si piper.

Se toarna pastele peste si se amesteca ,

Se mai lasa 2-3 minute la foc mic si se trage deoparte.

Se presara busuioc si parmezan.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

se adauga un strop de ulei in apa in care fierb pastele pentru a evita lipirea

Daca ti-a placut reteta noastra "PASTE CARBONARA" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

mirela0911 1

03.12.2015, 14:45

Bune pastele!

Aletta 1

03.12.2015, 16:52

Ma bucur mult ca va place

Gherca Daniela 1

04.12.2015, 14:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste carbonara reinventate