Tagliatelle cu Brie

de mihaelar63 in Paste, 21 Noi 2014 | 1326 vizualizari

 

De cum am vazut triunghiul de Brie natur m-am gandit ca va face pereche buna cu tagliatellele jumatate verzi cu spanac si jumatate cu oua . In rest m-am multumit cu ce mi-a oferit... frigiderul :d si am obtinut paste gustoase si nu foarte incarcate .De fapt nici nu am dorit sos deloc .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr tagliatelle
  • 300 gr carnaciori subtiri semiafumati
  • 125 Brie natur de la MilKana
  • 100 gr masline naturale
  • 100 gr rosii deshidratate in ulei de masline si seminte
  • 50 ml ulei masline
  • 1 ardei iute rosu
  • frunzulite de busuioc verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu Brie:

Pastele se fierb in multa apa cu sare . Se scurg .


Pastrati putin lichid ramas de la fierbere [ 100 ml ]


Taiati carnaciori rondele si ii prajiti pana devin crocanti .


Turnati pastele in tigaie cu lichidul ramas si branza Brie rupta bucatele .


Amestecati pana cand branza se topeste si se omogenizeaza formand o pelicula pe tagliatelle.


Taiati rosiile fasii .


Serviti tagliatellele calde ,decorate cu fasii de rosii , masline , ardei iute si frunzulite de busuioc verde.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu Brie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Valclaudia 1

22.11.2014, 06:43

super!

MOKUSKA 1

22.11.2014, 18:58

mirela0911 1

22.11.2014, 20:59

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branza, sos de smantana si kaiser