Paste Chicken Alfredo

de MyFancyCake in Paste, 1 Aug 2011 | 5458 vizualizari

 

Reteta originala a acestor paste este inca secreta...insa va invit sa incercati aceasta varianta cu care va veti impresiona cu siguranta musafirii.

Reteta se bazeaza pe o combinatie cremoasa de unt, smantana dulce si parmezan, putand adauga condimente dupa gustul fiecaruia. Eu am folosit tagliatelle de la Panzani, insa pentru un gust de neuitat, va recomand sa folositi paste proaspete.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 ml smantana dulce Dorna
  • 100 gr unt,
  • 100 gr parmezan
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 200 gr. Tagliatelle Panzani
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Chicken Alfredo:

Taiem pieptul de pui in fasii si il condimentam cu sare si piper. Il prajim in tigaia grill fara adaos de grasime.


Intre timp pregatim sosul cremos: topim untul intr-o tigaie. Usturoiul il zdrobim cu lama cutitului, apoi il taiem marunt si il adaugam peste unt. Lasam usturoiul sa se prajeasca usor in unt, maxim 1 minut (fara a-si schimba culoarea), apoi adaugam smantana. Cand smantana ajunge la punctul de fierbere, adaugam parmezanul si mai lasam pe foc, amestecand continuu, pana cand parmezanul este topit.


Turnam sosul peste pastele fierte. Asezam deasupra pieptul de pui si presaram patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Chicken Alfredo" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Corinuta 1

01.08.2011, 23:27

LUK 1

02.08.2011, 12:38

delicioase

adry88 1

04.08.2011, 10:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ghiveci de legume

ieri la 20:42

Desert pacinta cu foi si crema de portocale

de RuxyRux 9

ieri la 20:30

Salata de sfecla rosie cu hrean si otet

de Ina 7

ieri la 18:26

Aluat foietaj de casa

de Ancutsa 6

pe 29.11 la 22:36

RETETA RECOMANDATA
Macaroane la cuptor