Paste Chicken Alfredo

de MyFancyCake in Paste, 1 Aug 2011 | 4598 vizualizari

 

Reteta originala a acestor paste este inca secreta...insa va invit sa incercati aceasta varianta cu care va veti impresiona cu siguranta musafirii.

Reteta se bazeaza pe o combinatie cremoasa de unt, smantana dulce si parmezan, putand adauga condimente dupa gustul fiecaruia. Eu am folosit tagliatelle de la Panzani, insa pentru un gust de neuitat, va recomand sa folositi paste proaspete.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 ml smantana dulce Dorna
  • 100 gr unt,
  • 100 gr parmezan
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 200 gr. Tagliatelle Panzani
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste Chicken Alfredo:

Taiem pieptul de pui in fasii si il condimentam cu sare si piper. Il prajim in tigaia grill fara adaos de grasime.


Intre timp pregatim sosul cremos: topim untul intr-o tigaie. Usturoiul il zdrobim cu lama cutitului, apoi il taiem marunt si il adaugam peste unt. Lasam usturoiul sa se prajeasca usor in unt, maxim 1 minut (fara a-si schimba culoarea), apoi adaugam smantana. Cand smantana ajunge la punctul de fierbere, adaugam parmezanul si mai lasam pe foc, amestecand continuu, pana cand parmezanul este topit.


Turnam sosul peste pastele fierte. Asezam deasupra pieptul de pui si presaram patrunjel verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste Chicken Alfredo" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Corinuta 1

01.08.2011, 23:27

LUK 1

02.08.2011, 12:38

delicioase

adry88 1

04.08.2011, 10:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

RETETA RECOMANDATA
Salata de paste cu oua