Paste cu branza cu mucegai

de Irina in Paste, 30 Sep 2013 | 11936 vizualizari

 

Pentru ca imi plac pastele si pentru ca am vrut unele mai altfel, am inceput a cerceta prin frigider. Putina branza cu mucegai, smantana si cativa mieji de nuca si gata sosul pentru paste!

 

INGREDIENTE

  • 100 g paste proaspete
  • 100 g branza cu mucegai Danish Blue
  • 2 linguri de smantana
  • miez de nuca
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza cu mucegai:

Am pus pastele intr-un vas Zepter impreuna cu apa,  am acoperit cu capacul si l-am pus pe foc. Dupa 5 minute acul indicator a urcat in zona verde (cantitatea de apa fiind foarte mica) si am oprit focul.  Am lasat vasul acoperit. 

 Pentru ca pastele erau proaspete, timpul de preparare a fost foarte scurt. Am scurs pastele si le-am amestecat cu putin unt.

Am trecut la prepararea sosului de branza. Am pus vasul rece pe foc, am pus branza taiata in bucati. Vasul a inceput sa se incinga, iar branza sa se topeasca. Am amestecat, am adaugat si smantana si am oprit focul. 

Am pus pastele pe o farfurie si am adaugat sosul de branza. Am decorat cu cateva bucatele de branza cu mucegai si nuci.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza cu mucegai" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Beef Stroganoff