Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Pentru ca imi plac pastele si pentru ca am vrut unele mai altfel, am inceput a cerceta prin frigider. Putina branza cu mucegai, smantana si cativa mieji de nuca si gata sosul pentru paste!
Am pus pastele intr-un vas Zepter impreuna cu apa, am acoperit cu capacul si l-am pus pe foc. Dupa 5 minute acul indicator a urcat in zona verde (cantitatea de apa fiind foarte mica) si am oprit focul. Am lasat vasul acoperit.
Pentru ca pastele erau proaspete, timpul de preparare a fost foarte scurt. Am scurs pastele si le-am amestecat cu putin unt.
Am trecut la prepararea sosului de branza. Am pus vasul rece pe foc, am pus branza taiata in bucati. Vasul a inceput sa se incinga, iar branza sa se topeasca. Am amestecat, am adaugat si smantana si am oprit focul.
Am pus pastele pe o farfurie si am adaugat sosul de branza. Am decorat cu cateva bucatele de branza cu mucegai si nuci.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult