Paste cu branza de oaie

de Andreea Caroline in Paste, 5 Apr 2014 | 4999 vizualizari

 

Mie branza de oaie nu imi place,dar am primit ceva mai multa si trebuia sa fac ceva cu ea asa ca m-am pus sa fac ceva dulce. Am ramas placut surprinsa sa vad ca gustul e schimbat in aceste paste.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 400 gr branza de oaie
  • 2 oua
  • 100 gr zahar tos
  • unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de oaie:

Punem apa la fiert la foc iute.Cand apa fierbe,punem sare si adaugam pastele.


Le lasam sa fiarba 10 minute ( sau dupa tipul de pasta ales,fierbeti conform indicatiilor de pe ambalaj).Amestecati din cand in cand pentru a evita ca pasta sa se lipeasca.


Cand pasta a fiert,scurgeti apa si treceti-le sub un jet de apa rece.Asa veti opri fierberea.Le lasam sa se racoreasca putin.


Intre timp punem branza intr-un bol si o pisam cu ajutorul unei furculite.Adaugam cele doua oua si zaharul ( dupa gustul fiecaruia adaugati sau diminuati cantitatea de zahar).Amestecam bine .


Punem compozitia de branza la paste si amestecam bine totul.


Ungem cu unt un vas pentru cuptor.Turnam pastele,le nivelam si dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 20 minute.


Se serveste calda insa este la fel de buna si rece.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

loredanaaa 1

05.04.2014, 22:58

delia64 1

05.04.2014, 23:11

Andreea Caroline 1

06.04.2014, 09:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu carne tocata