Paste cu branza de oaie

de - Andreea - in Paste, 5 Apr 2014 | 14362 vizualizari

 

Mie branza de oaie nu imi place,dar am primit ceva mai multa si trebuia sa fac ceva cu ea asa ca m-am pus sa fac ceva dulce. Am ramas placut surprinsa sa vad ca gustul e schimbat in aceste paste.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 400 gr branza de oaie
  • 2 oua
  • 100 gr zahar tos
  • unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de oaie:

Punem apa la fiert la foc iute.Cand apa fierbe,punem sare si adaugam pastele.

Le lasam sa fiarba 10 minute ( sau dupa tipul de pasta ales,fierbeti conform indicatiilor de pe ambalaj).Amestecati din cand in cand pentru a evita ca pasta sa se lipeasca.

Cand pasta a fiert,scurgeti apa si treceti-le sub un jet de apa rece.Asa veti opri fierberea.Le lasam sa se racoreasca putin.

Intre timp punem branza intr-un bol si o pisam cu ajutorul unei furculite.Adaugam cele doua oua si zaharul ( dupa gustul fiecaruia adaugati sau diminuati cantitatea de zahar).Amestecam bine .

Punem compozitia de branza la paste si amestecam bine totul.

Ungem cu unt un vas pentru cuptor.Turnam pastele,le nivelam si dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 20 minute.

Se serveste calda insa este la fel de buna si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste fusilli freschezza