Paste cu branza de vaci (Multicooker)

de AdyNA_RadU in Mancare copii, 22 Mai 2014 | 7308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste (eu am avut scoici)
  • 500 gr branza proaspata faramata de vaca
  • 2 oua
  • 50 gr stafide
  • 5-6 linguri de zahar
  • Sare
  • 1 litru apa
  • 100 ml lapte dulce
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de vaci (Multicooker):

In oala mare se pune apa cu putina sare.Se seteaza BOIL pentru 8 minute pentru a fierbe apa.

Dupa fierberea apei se adauga scoicile si se seteaza programul STEW pentru 30 de minute. 

Intre timp se pune intr-un castron branzasi se amesteca cu zaharul, ouale batute ,stafide si putina sare ( in functie de gust si de cata sare are branza).

Pastele se scurg de apa ramasa si se adauga compozitia de branza.Se niveleaza, se adauga laptele si se seteza aparatul pentru coacere ,BAKE, 45 minute Se seteza temperatura apasand pe TEMPERATURE la 180 grade.

Se taie bucati dupa ce s-a racit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de vaci (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de linte rosie (multicooker)