Paste cu branza de vaci (Multicooker)

de AdyNA_RadU in Mancare copii, 22 Mai 2014 | 2744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste (eu am avut scoici)
  • 500 gr branza proaspata faramata de vaca
  • 2 oua
  • 50 gr stafide
  • 5-6 linguri de zahar
  • Sare
  • 1 litru apa
  • 100 ml lapte dulce
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza de vaci (Multicooker):

In oala mare se pune apa cu putina sare.Se seteaza BOIL pentru 8 minute pentru a fierbe apa.


Dupa fierberea apei se adauga scoicile si se seteaza programul STEW pentru 30 de minute.


Intre timp se pune intr-un castron branzasi se amesteca cu zaharul, ouale batute ,stafide si putina sare ( in functie de gust si de cata sare are branza).


Pastele se scurg de apa ramasa si se adauga compozitia de branza.Se niveleaza, se adauga laptele si se seteza aparatul pentru coacere ,BAKE, 45 minute Se seteza temperatura apasand pe TEMPERATURE la 180 grade.


Se taie bucati dupa ce s-a racit.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de vaci (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Panacris 1

23.05.2014, 10:50

AdyNA_RadU 1

23.05.2014, 16:39

robert_badica 1

15.07.2014, 09:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez dulce cu stafide