Paste cu branza la cuptor

de Swanheart in Paste, 3 Oct 2009 | 135440 vizualizari

 

Sunt un deliciu, atat calde, cat si reci, a doua zi. Practic e o reteta pe care am inventat-o eu (adica nu am luat-o de nicaieri, nu stiu daca exista sau nu), folosind ingredientele pe care le-am avut in casa. E o reteta care chiar trebuie incercata.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de paste (eu folosesc taitei lati)
  • 400 g branza feta
  • 3 oua
  • 100 g unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Se pun pastele la fiert, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce sunt fierte, se spala si se scurg de apa. Intr-un vas, se amesteca pastele cu branza feta data pe razatoare, cu cele 3 oua si cu untul topit (eu il bag la microunde).


Se unge un vas yena cu unt, se pun pastele si se dau la cuptor la 180 grade. Se lasa pana se rumenesc frumos.

 

TIPS-URI

1

Cred ca se poate folosi si branza telemea, dar feta se topeste foarte frumos si este cremoasa.

2

Pastele nu trebuie fierte prea tare pentru ca au un gust prea cleios. Am patit-o eu o data si nu mi-au placut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

007alina 1

08.01.2015, 18:34

Auzi la ea. cica ea le-a inventat . Reteta asta o stiu de mai bine de 20 de ani ,doar ca eu le prefer dulci si folosesc branza dulce , mai pun ceva arome gen rom sau amareto+ zahar. (cica inventia ei )

Lina24 1

14.02.2016, 15:21

marcela1979 1

21.04.2016, 19:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca dulce de spaghete