Paste cu branza la cuptor

de Swanheart in Paste, 3 Oct 2009 | 126876 vizualizari

 

Sunt un deliciu, atat calde, cat si reci, a doua zi. Practic e o reteta pe care am inventat-o eu (adica nu am luat-o de nicaieri, nu stiu daca exista sau nu), folosind ingredientele pe care le-am avut in casa. E o reteta care chiar trebuie incercata.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de paste (eu folosesc taitei lati)
  • 400 g branza feta
  • 3 oua
  • 100 g unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Se pun pastele la fiert, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce sunt fierte, se spala si se scurg de apa. Intr-un vas, se amesteca pastele cu branza feta data pe razatoare, cu cele 3 oua si cu untul topit (eu il bag la microunde).


Se unge un vas yena cu unt, se pun pastele si se dau la cuptor la 180 grade. Se lasa pana se rumenesc frumos.

 

TIPS-URI

1

Cred ca se poate folosi si branza telemea, dar feta se topeste foarte frumos si este cremoasa.

2

Pastele nu trebuie fierte prea tare pentru ca au un gust prea cleios. Am patit-o eu o data si nu mi-au placut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (9)

007alina 1

08.01.2015, 18:34

Auzi la ea. cica ea le-a inventat . Reteta asta o stiu de mai bine de 20 de ani ,doar ca eu le prefer dulci si folosesc branza dulce , mai pun ceva arome gen rom sau amareto+ zahar. (cica inventia ei )

Lina24 1

14.02.2016, 15:21

marcela1979 1

21.04.2016, 19:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv cartofi in crusta de malai
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pateuri cu brânză dulce

de RODIMUR 3

ieri la 22:04

Sarmale dezechipate

de RODIMUR 3

ieri la 20:05

Desert tort-Cos cu flori si zmeura

de ancutsa 5

ieri la 17:03

Costite cu miere la cuptor

de Camelya 5

ieri la 13:42

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu branza dulce