Salata Italiana

de Lily_Musat in Paste, 18 Ian 2011 | 59147 vizualizari

 

Aceasta salata este preferata mea. Mi se pare cea mai gustoasa salata din cate am incercat pana acum. Prima daca cand am mancat a fost la mare. Reteta este deci furata direct din farfurie cum s-ar spune. Cantitatile fiind stabilite de mine, ca si ingredientele dupa ce am gustat si am analizat pe fiecare in parte.

 

INGREDIENTE

  • 5oo grame de paste fusilli,
  • 1 borcan de ciuperci feliate,
  • 300 g masline negre sau maro (naturale),
  • 300 g sunca presata de pui sau porc,
  • 2 ardei capia (eu am avut la congelator),
  • 350 ml sos de maioneza,
  • 1 legatura patrunjel,
  • 1 lamaie,
  • 1 lingurita de sare,
  • 1/2 lingurita de piper alb.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Italiana:

Pastele le fierbem cca 15 minute, le punem apoi in apa rece si le lasam 10 minute sa se mai unfle, apoi le punem la scurs in strecuratoare. Amestecam pastele cu ingredientele pe care le taiem cum vrem. Punem sosul de maioneza peste ingrediente si amestecam totul. Asezonam cu sare si piper si stoarcem jumatate din lamaie in salata. Punem salata in casoreta, pe desupra punem felii de lamaie si o astupam. O lasam la frigider cel putin 2 ore inainte de a fi servita pentru a se amesteca gusturile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Italiana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

beby 1

11.04.2013, 16:36

cred ca e buna dar sa incerci si cu spaghete si ton e foarte buna si pasta sa fie al dente.

lili 1

11.04.2013, 20:24

e buna!!!

babi5 1

19.01.2014, 09:49

Nu are cum sa nu fie buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Iahnie de fasole

ieri la 21:47

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu carne tocata