Paste cu branza si sunca la cuptor

de Retete cu Margareta Cismasiu in Paste, 6 Mai 2015 | 3899 vizualizari

 

O delicioasa cina pe gustul intregii familii.Pe scurt,asta e definitia aceste minunate retete.Paste cu branza si bucatele de sunca gratinate la cuptor.Se prepara repede,iar ingredientele sunt la indemana oricui.

 

INGREDIENTE

  • 400gr paste
  • 200gr branza
  • 200gr sunca
  • sare
  • unt pentru uns forma
  • cateva linguri de smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza si sunca la cuptor:

Intr-un vas mai mare se pune apa cu sare la foc.Cand apa clocoteste,se pun pastele.Se lasa sa fiarba in functie de timpii indicati pe pachet.Cand sunt fierte,se iau de pe foc si se scurg intr-o strecuratoare.Branza se da pe razatoare,iar sunca se taie felii mici,subtiri.Pastele scurse se amesteca cu branza si sunca. Se unge cu unt un vas rezistent la foc.Se rastoarna pastele,iar deasupra se acopera cu cateva linguri de smantana.Se da totul la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra. Se servesc fierbinti,dar sunt bune si reci.


 

TIPS-URI

1

Se pot folosi paste din comert sau taitei de casa.

2

Forma pastelor poate sa difere in functie de gusturile fiecaruia.

3

La fel si branza folosita poate sa difere in functie de gusturi,imaginatie sau ce avem prin frigider.

4

Se poate folosi branza telemea  bine scursa,cascaval,feta,mozzarella.

5

Sunca poate sa fie si ea din comert sau de casa,de la porcul propriu sau alte preparate afumate in casa.Eu am folosit piept de curcan afumat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza si sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

anca_rm 1

06.05.2015, 08:51

foarte bune pastele tale

reisnaor_2006 1

06.05.2015, 09:57

super bune

Sim0na 1

08.05.2015, 09:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu carne tocata