Paste cu brie si dulceata de ardei iuti

de laura_n in Spaghete, 24 Apr 2014 | 890 vizualizari

 

Am primit acum catva timp o dulceata de ardei iuti de la Simo scumpa. Am gustat-o, este delicioasa. Si am asteptat ocazia perfecta sa o savurez.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr spaghetti
  • 200 gr branza brie
  • dulceata de ardei iuti
  • un praf sare
  • 2 linguri ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu brie si dulceata de ardei iuti:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachetul de paste.


Dupa ce s-au fiert, le scurgem de apa.


Taiem branza cuburi mici si le punem imediat peste pastele fierbinti. Adaugam un praf de sare si un pic de ulei masline.


Pastram cateva cubulete pt servit deasupra pastelor.


Presam si amestecam pastele cu branza pana aceasta se topeste. Scoatem cate o portie de paste cu branza pe o farfurie, asezam cateva cubulete de branza deasupra si punem o lingurita de dulceata de ardei iuti.


Sunt o nebunie!


 

TIPS-URI

1

serviti calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu brie si dulceata de ardei iuti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

24.04.2014, 20:13

anca_rm 1

25.04.2014, 09:04

laura_n 1

25.04.2014, 16:11

multam frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Spaghetti quattro formaggi