Paste cu cartofi

de jolygina in Paste, 11 Iul 2013 | 6954 vizualizari

 

reteta preferata a fiului meu

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • 300 g cartofi
  • 500 ml supa
  • 100 g mozzarella afumata
  • 100 g cascaval afumat
  • o ceapa
  • 100 g prosciutto
  • unt pentru uns vasul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu cartofi:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete, dupa care ii punem la fiert in supa impreuna cu ceapa care a fost taiata solzisor. Le lasam sa fiarba 15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba. Intre timp fierbem si pastele al dente, prosciutto il facem felii subtiri, taiem mozzarella cubulete, radem cascavalul.

Pregatim vasul pentru a pune compozitita astfel:il ungem cu unt dupa care turnam pastele cu cartof, ceapa si supa in care s-au fiert cartofi si ceapa, adaugam fasiile de prosciutto, cuburile de mozzarella, iar la sfarsit cascavalul ras. Punem la cuptor pentru 25 de minute, cat sa prinda o crusta cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu cartofi