Paste cu cartofi

de jolygina in Paste, 11 Iul 2013 | 2991 vizualizari

 

reteta preferata a fiului meu

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste
  • 300 g cartofi
  • 500 ml supa
  • 100 g mozzarella afumata
  • 100 g cascaval afumat
  • o ceapa
  • 100 g prosciutto
  • unt pentru uns vasul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu cartofi:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete, dupa care ii punem la fiert in supa impreuna cu ceapa care a fost taiata solzisor. Le lasam sa fiarba 15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba. Intre timp fierbem si pastele al dente, prosciutto il facem felii subtiri, taiem mozzarella cubulete, radem cascavalul.


Pregatim vasul pentru a pune compozitita astfel:il ungem cu unt dupa care turnam pastele cu cartof, ceapa si supa in care s-au fiert cartofi si ceapa, adaugam fasiile de prosciutto, cuburile de mozzarella, iar la sfarsit cascavalul ras. Punem la cuptor pentru 25 de minute, cat sa prinda o crusta cascavalul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Andreea Caroline 1

11.07.2013, 19:09

Ce bine arata !!!

Panacris 1

11.07.2013, 20:12

Sățioase!

mamaieelena 1

14.08.2013, 00:07

f buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Paste cu cartofi