Paste la cuptor cu ciolan afumat

de Bucataras Diana in Paste, 1 Noi 2020 | 1300 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste fusili,
  • 400 g ciolan afumat fara os,
  • 1 dovlecel,
  • 2 ardei mici colorati,
  • 200 g smantana,
  • 150 g cascaval,sare
  • piper,
  • unt pentru uns
  • patrunjel.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor cu ciolan afumat:

Fierbem ciolanul pana se inmoaie carnea si dupa ce se racoreste, il taiem cubulete.


Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi le scurgem si le punem intr-un castron incapator. Curatam ardeiul si dovlecelul, le tocam cubulete si le adaugam peste paste impreuna cu ciolanul si smantana. Asezonam cu sare si piper, apoi turnam compozitia intr-o tava unsa cu unt.


Dam pastele la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru circa 20 de minute, apoi presaram cascavalul ras si mai dam la cuptor pentru 10 minute. Presaram cu patrunjel si servim. Pofta bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

cristinutanicolita 1

04.11.2020, 21:28

Bune!

RuxyRux 1

11.11.2020, 17:36

Frumoasa, colorata si gustoasa, te imbratisez Diana!

Rahela Velicu 1

04.01.2021, 00:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Martisor
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varza